Torhout
  Inschrijven doe je zo
  lesnummer
Inschrijven kan via  deze link:Eens je ingeschreven bent maak je het inschrijvingsgeld over op onze rekening op naam van:

Circodans vzw
BE 34  738-0198239-90
BIC: KREDBEBB

Gelieve per kind een overschrijving te maken. Vermeld naam en voornaam, het lesnummer en reeks 1 bvb "Jan Janssens T3
  Locatie
Go Atheneum
Rijselsstraat 110
8820 Torhout
*Het uurrooster kan nog wijzigen mits te weinig inschrijvingen of andere praktische regelingen.
Indien die nieuwe regeling niet meer past in jouw schema dan krijg je al je inschrijvingsgeld terugbetaald!
De eerste periode van het circusjaar zit erop. Artiesten die willen deelnemen aan ons aanbod na de kerstvakantie kunnen nog steeds inschrijven kan makkelijk via de link (onderaan deze pagina) bij "inschrijven doe je zo".

De lessen in ons atelier te Torhout zullen opnieuw starten na de kerstvakantie en dit op 8 januari. Lize zal de 4 eerste weken alleen les geven. De eerste week van Februari is er geen les omdat we dan naar jaarlijkse traditie animatie voorzien op de mega sneeuwtrip: "Snowbite the Festival". Vanaf dan geven Lize en Klaas opnieuw alle lessen samen tot op het einde van het circusjaar, eind mei!

Onderstaande prijzen zijn voor een 18-tal lessen.

Circomotoriek:   €140  voor nieuwkomers en €125 voor leden die de eerste reeks gevolgd hebben.
Multicircus:         €165  voor nieuwkomers en €150 voor leden die de eerste reeks gevolgd hebben.
Cirque Motivée:  €175  voor nieuwkomers en €160 voor leden die de eerste reeks gevolgd hebben.

Korting voor 2e les of 2e kind van eenzelfde gezin - €15
Korting voor 3e en volgende kinderen - €35
** Cirque Motivés: enkel voor jongeren met (veel) ervaring die weten waar ze willen in specialiseren. Na een gezamelijke opwarming  kan elke artiest zich verdiepen in zijn favoriete discipline(s). Luchtacro, eenwieleren, jonglerie, evenwicht, grond-acro, parkour, tumbling, cyre wheel, mast... Er wordt verwacht dat de artiest al wat zelfstandig kan werken en bewust kiest in welke discipline(s) hij of zij wil verdiepen. Er wordt dus al een stevige basis vereist in die discipline(s). Onder begeleiding van Klaas kan een beperkte groep jongeren à la carte gecoached worden. Op het einde van elke sessie is er een stretching. Wat helemaal de max zou zijn is dat we een trainigsschema opmaken en er ook thuis verder getraind wordt.
Woensdag     13u30-14u30     Ciromotoriek 2e en 3e kleuter           T1 periode 2
Woensdag     14u30-16u00     Multicircus 1e, 2e en 3e lj                  T2 periode 2
Woensdag     16u00-17u30     Multicircus 4e, 5e en 6e lj                  T3 periode 2
Woensdag     18u00-20u15     Cirque Motivés**  (10+)                      T4 periode 2
  Uurrooster *
Multi-Circus:Hier ontdekken en verdiepen we ons in alle circustechnieken. We doen aan acrobatie, jongleren met balletjes, ringen, flowersticks,... We verbeteren ons evenwicht op eenwielers, koord, rolla bolla, loopbal, ton, stelten,...  We ontdekken ook het luchtruim vanop de trapeze en klimmen en maken figuren in de doeken. Dit alles wisselen we af met leuke spelletjes, dans en circustheater. Bijna alle lessen zijn verschillend, er is zoveel te doen rond al deze disciplines waardoor we enorm veel afwissseling kunnen aanbieden. Hou je van afwisseling, een heleboel uitdagingen, geen fan van competitie? Bij ons kan je samen met andere kinderen zorgeloos bewegen in een ontspannen kader.
Circomotoriek:    Kleuters ontdekken hun eigen lichaam aan de hand van circus. Op een fantasierijke manier worden de kleuters meegenomen in de magische wereld van het circus waar ze kennismaken met de verschillende disciplines. Circustrucks worden sterk vereenvoudigd aangereikt. Aan de hand van het circusmateriaal wordt gewerkt aan evenwicht, kracht, uithouding, lenigheid, creativiteit, inzicht, oog-handcoördinatie, teamwork en lichamelijke expressie. Dit alles in een zeer speelse en ontspannen non competitieve sfeer waar plaats is voor iedereen.
facebook
facebook