Circustent te huur
We verhuren een echte circustent. Deze tent zorgt direct voor een mooie inkleding en de nodige sfeer op uw event. De tent is brandveilig en we hebben een polis burgerlijke aansprakelijkheid.
Deze tent kan opgezet worden in 3 formaten, je kan de zijkanten er afhalen indien gewenst. We verkiezen een ondergrond van gras maar ze kan gerust ook op verharde grond geplaatst worden. Hiervoor moet de huurder betonblokken voorzien of plaatsen wij chemische ankers.
De tent wordt verhuurd exclusief plankenvloer, indien je die wenst je kan die makkelijk huren bij een lokale verhuurder, prijzen schommelen tussen de 1 2 per m2.
De basisvorm is een perfecte cirkel van 12m diameter. Het hoogste punt is 6m en de zijwanden zijn 2,4m hoog. Voor deze opstelling heb je een vrije en effen ondergrond van 15m diameter nodig.
De 2e opstelling is eentje met 2 steunpalen, hierdoor krijg je een ovale vorm met de volgende afmetingen: 12m x 17m. Hoogte 6m in het midden en 2,4m op de zijkanten. Deze opstelling vraagt een vrije en effen grond van 15 x 20 meter.
Voor de grootste opstelling gebruiken we 3 palen. De vorm wordt nog iets meer langwerpig ovaal en komt op 12m x 22m. Hoogte 6m in het midden en 2,4m op de zijkanten. Deze opstelling vraagt een vrije en effen grond van 15m x 25m.
Deze tent wordt verhuurd per event en de prijs wordt bepaald door het aantal dagen dat er een activiteit in plaatsvindt en de periode van verhuur. Voor meer info en prijzen neem gerust contact met ons op via info@circodans.be of via +32485069735
Naast deze prachtige circustent verhuren we ook nog onze starshade en 2 sybly's 500. Beiden in een beige kleur die mooi samengaan met de circustent.
De starshade heeft een diameter van 13m en verzekert een gezellig plekje schaduw  op warme zomerdagen en beschermt tegen de regen. Deze tent wordt enkel verhuurd tijdens de zomer. Deze tent wordt ook vaak verhuurd om worskshops onder te geven.
De sybley is de geschikte family kampeer tent bij uitstek. je kan met tot 8 personen slapen in deze super gezellige tent.  In combinatie met onze starshade heb je direct een mini basecamp in nomaden stijl.
Deze tenten worden verhuurd per event en de prijs wordt bepaald door het aantal dagen dat er een activiteit in wordt  uitgevoerd en de periode van verhuur. Voor meer info en prijzen neem gerust contact met ons op via info@circodans.be of geef een belletje +32485069735.
facebook