Animaties & Shows
 
Wij zijn geen evenementenbureau dat tal van acts van verschillende companieën aanbiedt.
We zijn hoofdzakelijk bezig met de creatie en productie van onze eigen animaties en shows.
We beschikken over een atelier waar we kostumes ontwerpen en fabriceren op maat.

Naast de productie van eigen shows kunnen wij ook artiesten voorstellen voor privéfeesten, parades, festivals, party's....  Hier gaan we na onderling overleg op zoek naar de geschikte artiesten die de gevraagde circus-discipline(s) beheersen. Wij voorzien hen van een gepast kostume, make-up en gedetailleerde briefing.

Voor straatheater, vuurshows, circusacts, circusanimaties en tal van workshops ben je bij ons aan het juiste adres. Hebben we een pdf met alle acts en prijzen? Neen! Alle acts hebben hun vaste prijs alsook onze animaties maar die kunnen wijzigen naar gelang de duur en omvang van het totaalproject. Omdat elk evenement uniek is zijn we benieuwd om te horen wat jullie specifieke wensen zijn. Zo kunnen we direct mee helpen denken en samen aan de hand van richtprijzen tot een leuk concept of invulling komen.

Gezien we zelf van jongs af aan circus doen selecteren we onze artiesten met kennersogen. Zo werken we enkel met top artiesten! We hebben vrienden in bijna alle circusdisciplines dus normaal gezien kunnen we zeker vinden waar jullie naar op zoek zijn! Daag ons maar uit!
Hier wat foto's van onze creaties, check zeker onze facebook en instagram pagina's voor meer beeldmateriaal.


instagram: #Circodans_creations
WORKSHOPS
ANIMATIE  EVENTS
BUBBELMAKERS
CIRCUS  ACTS
HALLOWEEN & SCARY
LED  ACTS
STELTEN 
NOT JUST ANOTHER  SANTA
CIRCUSPISTE
LUCHT-GROND
ACROBATIE
VUUR & PYRO ACTS
Circus-theater voorstelling voor kinderen vanaf 3 jaar en hun ouders.
Een pracht-decor vol misteries... Een nieuwsgierig personnage ontdekt de magie van verschillende kostumes en laat zich meeslepen op een pad vol verrassingen.
Een show waar circus, theater, jonglerie en acrobatie elkaar dansend tegemoet komen. Een personnage vol verwondering, het publiek zijn helpers, de muziek zijn...
Ideaal voor scholen, festivals, kinderfeesten,...Speelvlak 10 x 8 meter
Buiten en binnen
Graag wat intieme sfeer dus niet op een drukke plaats vol andere bezienswaardigheden maar liever ergens verscholen op een rustig plekje of binnen.
Duur: 45 à 50min
220 volt
Circus Whoppa
facebook
facebook