Tijdens de open workshop of vrije initiatie staan de diabolo's, balletjes, kegels, flowersticks, ringen, lasso's, pedalo's, eenwielers, koorddansinstallatie... uitnodigend uitgestald.

Iedereen vanaf 6 jaar kan kiezen wat hij of zij wil proberen, de begeleider staat klaar om te helpen, uitleg te geven, nieuwe trukjes te tonen en die ook aan te leren!
Deelnemers kunnen vrijblijvend participeren. Kijken mag,verboden te voederen!

Deze formule is ideaal voor:
     - buurtfeest
     - schoolfeest
     - familiefeesten (trouw, communie, babyborrel ...)
     - braderie
     - opendeurdagen, ...

Voor feestelijke aangelegenheden kunnen we de ruimte ook mooi inkleden. We voorzien een echte circuspiste, afgebakend met kleurrijke vlaggetjes, op de achtergrond klinkt gezellige circusmuziek. Orde en netheid houden we hoog in het vaandel!

Prijzen op aanvraag.
Het is mogelijk om verschillende workshops en initiaties te boeken op hetzelfde moment! Workschops in combinatie met enkele animaties zorgen voor een onvergetelijk evenement!
We helpen graag bij de organisatie van uw evenement.
Contacteer ons, wij bespreken graag uw specifieke wensen.
Mini-reuzen-zeepbellen-land
Een kleurrijk, afgebakend bebloemd traject waar de kinderen in een doorschuifsysteem gaandeweg meesters worden in de kunst van het reuzenzeepbellen maken. We starten met mini bellen op traditionele wijze en eindigen met de grootste bellen ter... Mini-reuzen-zeepbellen-land. Onderweg ontdekken we tal van creatieve manieren om mooie bellen te maken.  Deze workshop is mogelijk voor kinderen vanaf 4 jaar..
We kunnen ook meer specifieke workshops aanbieden en zo grotere groepen via een doorschuifsysteem laten kennismaken met allerlei leuks:

-magie
-airtrack
-parkour/freerunning
-airtrack
-beatbox
-body-drums
-clownerie / circustheater
-acrobatie
-allerhande evenwichts artikelen
-stelten
-vuur spuwen
-messenwerpen
-luchtacrobatiek (trapeze, doek, aereal hoop)
-....
   Open Circus Piste  
   Circus workshops 
Een gediplomeerde lesgever neemt een groepje van 15 leerlingen mee doorheen allerhande circustechnieken.

We bieden circustechnieken aan uit de 4 pijlers van het circus: Jonglerie, evenwicht, acrobatie en theater. Aan u de keuze of we stellen  samen een gevarieerd aanbod voor !

Initiaties van 1 uur passen mooi in:
     - doorschuifsysteem tijdens sportdag
     - les LO

langere workshops zijn perfect voor:
     - kinderfeestjes
     - spelnamiddagen van de jeugdbeweging
     - zomerkampen
     - schoolprojecten
     - teambuilding-activiteiten
     - vrijgezellenfeest

We kunnen ook zorgen dat de deelnemers circus ten volle ervaren, dit door toe te werken naar een voorstelling. Bij een geleide workshop van minimum 2 uur kunnen we een extra uur toevoegen om een voorstelling in elkaar te steken en die vervolgens ook op te voeren.

Tijdens schoolprojecten hebben we meer tijd en kan er echt verdiept worden in de verschillende technieken en werken we langer aan een complete voorstelling.

Prijzen op aanvraag.
Overige Workshops
  Creer een unieke ervaring door circus te beleven
Workshops
facebook
facebook