Waregem
Dinsdag   17u00-18u00   Circomotoriek    3e kleuter - 2e lj.    W1 periode 2
Dinsdag   18u00-19u30   Multicircus         3e leerjaar +           W2 periode 2
  Uurrooster *
De eerste periode van het circusjaar zit erop. Artiesten die willen deelnemen aan ons aanbod na de kerstvakantie kunnen nog steeds inschrijven kan makkelijk via de link (onderaan deze pagina) bij "inschrijven doe je zo".

De lessen in ons atelier te Waregem zullen opnieuw starten na de kerstvakantie en dit op 21 januari. Emiel zal de eerste weken alleen les geven. In de krokusvakantie van Februari is er geen les omdat we dan naar jaarlijkse traditie animatie voorzien op de mega sneeuwtrip: "Snowbite the Festival". Vanaf dan geven Emiel en Klaas opnieuw alle lessen samen tot op het einde van het circusjaar, eind mei!

Onderstaande prijzen zijn voor een 16-tal lessen.

Circomotoriek:  130  voor nieuwkomers en 115 voor leden die de eerste reeks gevolgd hebben.
Multicircus:        150 voor nieuwkomers en 135 voor leden die de eerste reeks gevolgd hebben.


Korting voor 2e les of 2e kind van eenzelfde gezin - 15
Korting voor 3e en volgende kinderen - 35

Heilig-Hart College
Handelsinstituut
Processiestraat
8790 Waregem
lokatie
  Inschrijving en prijzen
Inschrijven kan via deze link:


Eens je ingeschreven bent maak je het inschrijvingsgeld over op onze rekening op naam van:

Circodans vzw
BE 34  738-0198239-90
BIC: KREDBEBB

Gelieve per kind een overschrijving te maken. Vermeld naam en voornaam, het lesnummer en reeks 1 bvb "Jan Janssens T3
*Het uurrooster kan nog wijzigen mits te weinig inschrijvingen of andere praktische regelingen. Moest die nieuwe regeling niet meer passen in jou schema dan krijg je al je inschrijvingsgeld terugbetaald!
Multi-Circus:Hier ontdekken en verdiepen we ons in alle circustechnieken. We doen aan acrobatie, jongleren met balletjes, ringen, flowersticks,... We verbeteren ons evenwicht op eenwielers, koord, rolla bolla, loopbal, ton, stelten,...  We ontdekken ook het luchtruim vanop de trapeze en klimmen en maken figuren in de doeken. Dit alles wisselen we af met leuke spelletjes, dans en circustheater. Bijna alle lessen zijn verschillend, er is zoveel te doen rond al deze disciplines waardoor we enorm veel afwissseling kunnen aanbieden. Hou je van afwisseling, een heleboel uitdagingen, geen fan van competitie? Bij ons kan je samen met andere kinderen zorgeloos bewegen in een ontspannen kader.
facebook
facebook