Algemene Info
Wie?
facebook
Lize Grauls studeerde  3 jaar creatie en mode in DVMhbt Aalst. Daar kreeg ze de smaak goed te pakken en was ze overtuigd van haar volgende stap.
Ze werd vervolgens aanvaard en Studeerde een Master theaterkostuum aan de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten te Antwerpen (KASKA).  Ze volgde Circusschool te Brussel en bleef aangetrokken tot die wereld. Ze was vooral in de ban van hoe mensen kunnen transformeren naar een personage o.a. aan de hand van een kostuum. Tijdens haar stage bij Circodans is er een hecht team onstaan en lag het voor de hand dat de toekomst van de kostumes van Circodans vanaf dan in haar handen lag. Ze studeerde ook Fotografie en is nu bezig met een opleiding van begeleider in de circuskunsten. Buiten haar atelier is ze ook actief op stelten en helpt ze bij workshops. Op grote events is ze ook ter plaatse om de artiesten te stylen. 
Contact?
Circodans Vzw
Haardstedestraat 57
9000 Gent
info@circodans.be
Bank: BE 34  738-0198239-90
BIC: KREDBEBB
Ond nr: 885-615-047
Adres:
Tel: 0485/069735
Klaas Pattyn werd geboren te Roeselare, groeide op in een dansschool en sportcentrum. Hij gaf reeds op 16 jarige leeftijd danslessen en begon later ook circustechnieken aan jongeren aan te leren. 
In 2006 studeerde hij af aan "Ecole de Cirque de Bruxelles" waar hij als 1 van de weinige belgen het diploma van circuspedagoog behaalde. Klaas geeft lessen, workshops, vakantiestages en staat in voor de algemene co÷rdinatie van circodans. Hij is op events meestal de link tussen artiesten en klant.
Hij heeft zelf ook verschillende shows en animaties  waarmee hij vaak mag optreden. Ondertussen bezielt hij reeds 12 jaar het circusatelier te Torhout.
Sinds 6 jaar is Circodans nu ook in Deinze en Waregem wekelijks actief.
Samen met Lize bedenkt hij nieuwe creaties en helpt hij graag af en toe waar hij kan bij het productieproces. Hij kan nu al vlotjes stikken en knippen!